5 Essential Elements For Warmtepompen

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies over duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electric powered’ is op dit minute niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electric powered’ te gaan.

Subject* I'm considering an OCHSNER heat pump I've an issue about my current OCHSNER heat pump system Other request

Duurzame energie binnen het bereik van iedereen is combinatie mogelijk achieved zonlichtsystemen en warmtepompen. Bijvoorbeeld een combinatie van CV-ketel en ‘zon’ fulfilled laag temperatuur verwarming naar een warmtepomp, al dan niet hybride.

Variërend van hybride systemen tot lucht-h2o warmtepompen satisfied geïntegreerde boilers voor warm water. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

De hybride warmtepomp werkt samen satisfied een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt immediate de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er further warm h2o nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm drinking water leveren.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

Op dit second wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Ook andere vormen van energie zoals ‘ability to gasoline’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

Warmtepompen maken gebruik van de gratis energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit Warmtepompen het grondwater.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen van geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en best geïsoleerd is.

Een all - electric warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, warm drinking water leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en warm h2o achieved én zonder gas fulfilled behoud van comfort and ease.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de 40-60 procent.

Wij gebruiken cookies om de Web page optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze Web page stemt u in fulfilled het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in various samenstellingen verdeeld in All-Electrical en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *